Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești, ”OPEN INNOVATION FOR A SUSTAINABLE FOOD SYSTEM” se va desfăşura în sistem hibrid, în perioada 29 - 30 Mai 2025.
Susținerea lucrărilor înscrise pentru prezentări on site, la Secțiunea 1_From Students` Research Towards Innovation in Food Science and Food Technology, va avea loc în Corp F, etaj 1, sala 103 a Facultății Știința și Ingineria Alimentelor, din strada Domnească nr. 111, Galați.
Susținerea lucrărilor înscrise pentru prezentări on site, la Secțiunea 2_Challenges and Opportunities for Aquaculture and Environmental Sciences, va avea loc în Corp Q, sala 15, a Facultății Știința și Ingineria Alimentelor, din strada dr. Carnabel nr. 61, Galați.
Preparatele culinare din cadrul Concursului Gastronomic vor fi expuse cu stil și savoare într-un decor festiv, vineri 30 mai 2025, incepand cu ora 11, in corpul F, sala 103.
Coordonate GPS: 45°26'47.1"N 28°03'09.9"E