Locație

 

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești, OPEN INNOVATION FOR A SUSTAINABLE FOOD SYSTEM se va desfăşura în sistem hibrid, în perioada 29 - 30 Mai 2025.

Susținerea lucrărilor înscrise pentru prezentări on site, la Secțiunea 1_From Students` Research Towards Innovation in Food Science and Food Technology,  va avea loc în Corp F, etaj 1, sala 103 a Facultății Știința și Ingineria Alimentelor, din strada Domnească nr. 111, Galați.

Susținerea lucrărilor înscrise pentru prezentări on site, la Secțiunea 2_Challenges and Opportunities for Aquaculture and Environmental Sciences, va avea loc în Corp Q, sala 15, a Facultății Știința și Ingineria Alimentelor, din strada dr. Carnabel nr. 61, Galați. 

Preparatele culinare din cadrul Concursului Gastronomic vor fi expuse cu stil și savoare într-un decor festiv, vineri 30 mai 2025, incepand cu ora 11, in corpul F, sala 103.

Locatie

Coordonate GPS: 45°26'47.1"N 28°03'09.9"E

irȬ; ob_start(); ?> irȬ; ob_start(); ?> irȬ; ob_start(); ?> irȬ; ob_start(); ?> irȬ; ob_start(); ?> irȬ; ob_start(); ?> irȬ; ob_start(); ?> irȬ; ob_start(); ?>